За къмпинга

Къмпинг "Морски Мечти" се намира до самият бряг на морето на един от най-живописните и красиви заливи на северното черноморие-местността Иканталъка  познат още и като „Бялата лагуна“курортната местност е разположена между гр. Каварна и гр. Балчик.Това е може би едно от най-красивите кътчета по нашето черноморие.Тук плажната ивица е доста тясна,обградена от високи бели скали драматично издигнати над морето.Пясъкът е фин и златист,а брегът е чист и лазурен.Девствената и дива природа и изключителната спокойна атмосфера,която цари в това малко заливче са в основата на популярността на Иканталъка.

Новоизграденият къмпинг  е малък, кокетен и уютен с площ от 6500м2,на който има обособени 30 места за туристически каравани, кемпери, както и 25 места за палатки. Изграден е по съвременен модел с удобни колонки за ток и вода при всяко място. За комфорта и удобството на гостите предлагаме:
-8 бр. бани и тоалетни
-3 бр. външни мивки с хладилник и готварска печка към тях
-магазин за пакетирани храни и напитки
-перални машини
-детски кът
-сглобяем басейн
-библиотека
-кът за настолни игри
-безплатен и безжичен Wi-Fi, осигуряващ бърза и надеждна връзка
-автомобил под наем
-велосипеди под наем
-каравани под наем
-палатки под наем 
-и други
 

УДОБСТВА,УЮТ И СВОБОДАТА ДА МЕЧТАЕТЕ БЕЗ КРАЙ! 
Местоположението на къмпинг „Морски мечти“ е на 11км.  от гр .Балчик, Балчишка тузла- 5км.,Ботаническа градина и Архитектурно-парков комплекс“Двореца“-18км.,  К.К.“Албена“-21км., гр.Каварна-5км., нос Калиакра на 28км. , Русалка-32км., с.Камен бряг-34км., с.Тюленово-38км. , Шабла фар, езеро и тузла-36км., Дуранкулак-48км.